Led valot 12V

12V Valaisin

Led valot 12V, esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmiin tai mökille valaistus auton akulla jos sähköä ei ole saatavissa. 12V valaisin voidaan asentaa valaisemaan pihapiiriä tai varastoja ja voidaan käyttää sisätiloissakin valaisuun.

  • Näkymä
32,90 €

IP65 suojausluokan lkovalaisin, joka voidaan asentaa esim. seinään, kattoon tai jalustaan mukana olevalla asennusraudalla.

42,90 €

Tässäpä valaisin mökille 12V pihavalo IP65 30W, voidaan asentaa esim. seinään, kattoon tai jalustaan mukana olevalla asennusraudalla, runko alumiinivalua.

52,90 €

IP65 suojausluokan 12V LED-valonheitin, joka voidaan asentaa kattoon, seinään tai jalustaan mukana olevalla kiinnitysraudalla. Valaisimen runko alumiinivalua.

39,90 €

Liiketunnistimella varustettu valonheitin, kulkuväylien valaistuksen automaattisesti, ilman valokytkimien kanssa sähläämistä.

49,90 €

Ulkovalo liiketunnistimella kulkukäytävien ja sisäänkäyntien yms. valaisuun. Oiva ratkaisu kulkuteiden valaisuun, ei tarvitse hapuilla pimeässä kotiovelle.

59,90 €

Led valo liiketunnistimella 12V valaistusjärjestelmiin. Vaikkapa käytettäväksi aurinko- tai tuulisähköllä tai auton akkuun kytkettynä.